Höstlängtan


Hösten är snart här, vilket jag tycker är supermysigt. Till hösten kan man börja om på nytt med nya mål, födelsedagfirande, halloweenfest, höstkläder och tédrickande. Det känns så himla härligt! Jag ska bland annat passa på att gå till frisören, köpa nya höst kläder, sätta mig på mysiga cafén och plugga med underbara vänner. Redan i oktober kommer jag flytta vilket innebär en helt ny start. Hösten är min favorit period om året. Jag är så himla motiverad för hösten! PUSS


En hemmalördag

Hi dude! Jag sitter i mitt vardagsrum med min laptop framför mig, jag har precis sett klart filmen "Valentines's day". Den var mycket bättre än vad jag trodde. Min helg kommer att tillbringas hemma och jag kommer fortsätta dricka té med honung, se på filmer, tycka synd om mig och framförallt försöka krya mig själv. Mamma har i alla fall varit gullig och hyrt en film, köpt honung, ben and jerry och ska vi ska äta sushi. För mig är kvällen på topp!

Torsdags träning

I torsdags kväll tränade jag på Sportlife tillsammans med Stephanie och Louise. Det känns så skönt att komma igång med att träna, dessutom ska jag införskaffa mig ett gymkort på Sportlife den första september, en ny månad och nya tag. Jag tycker att det ska bli så roligt, även om det inte allid är roligt att träna men det är så nyttigt och hälsosamt. Vilket ger massa plus i kanten. Efter gymmet åkte jag till St:eriksplan för att möta upp Maria. Vi tog en välbehövd promenad.

Födelsedagsfika


Så här såg dagen ut när jag och Sanna firade Julia med att bjuda med henne på en mysig fika, efter skansen och prata om allt mellan himmel och jord. Snart ska vi försöka hinna med att fira Julia med fina vänner. En stor födelsedags-PUSS till Julia

Regn på Skansen


Hej! Idag hade vi sovmorgon till klockan tio. Det var skönt att få sova ut en till två timmar längre än vanligt. Anledningen till sovmorgonen var att de skolorna i norrmalm skulle ha Allsång på Skansen och tyvärr var det regnigt. Jag, Moa och Philip struntade i att sjunga med i regnet bland fyratusen elever, istället åt vi bakad potatis med skagenröra på Solliden. Först ville inte lärarna släppa in elever, men vi lyckades övertala dem och fick tillsist komma in i restaurangen. Ni skulle ha hört vad dem konstiga lärarna sa "Nej, ni får inte äta här inne" "Ingen från Norrmalms skola får komma in" "Ni vet väl att det är dyrt här inne?" "Ni skulle ha matsäck med er, inte köpa" och försökte få oss att gå till en äcklig korvkiosk. När vi ätit upp satt vi kvar och pratat om allt. Efter ett tag tittade födelsedagsbarnet Julia tittade förbi! Efter det gick jag och Julia i staden och jag köpte ett par nya jeans och sedan fikade vi tillsammans med Susanna också. En lång och regnig dag kan trotsallt vara rolig

En Söndagslunch

Jag verkar tydligen alltid blogga om "gårdagen". Detta inlägg kommer innehålla min söndag. Jag och mamma vaknade runt tio, så vi kunde springa ner på stan och att titta på visningar. Vi hann bara gå på två stycken som låg på Östermalm. En lägenhet på Linnégatan som vi föll för och en som låg på Grevturegatan som i sig var fin fast för liten.  Direkt efter visningarna åkte jag till Café 60 där jag lunchade med Moa, Saga, Francina, Michelle och Stephanie och sedan gick vi vidare ner på stan. Runt fyra mötte jag upp Emilia, Gustav, Jonas och Tobias och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det sprang jag hem för att få i mig lite middag för att jag sedan skulle gå på Sommarbio i Rålis. Det var en stor bio för alla utomhus och det kändes som Greece.

Första skoldagen

(Bilder tagna av Jocelyn)
Kramkalas i skolan och tyvärr var inte alla jätteglada över att vara tillbaka verkade det som. Känns så himla tråkigt att få ett "hej-kul att se dig, nästa" med ett litet leende på läpparna, istället för ett "heeeeeeeej-jag har inte sett dig på hela sommaren" och en bamsekram. Människor som människor. Jag hoppas det är jag som inbillar mig att alla är lite trötta redan. Jag mötte upp Michelle efter skolan och vi åkte till Foam där Step, Ebba och Louise hängde för en lunch och Louise ätit upp, traskade vi tjejer ner till Nybrogatan och mötte upp ett stort gäng med folk på Baresso. Kvällen avslutades med ett kvällsdopp på kungliga Djurgården med Lucas, Leo, Ebba, Step, Michelle, Louise och lilla jag.. love you girls!

Lika barn leka bäst

Igår efter skolan var jag, Moa, Michelle, Sander, Leo, Love, Agnes, William, Danne, Dennis, Olivia och Nike på café levinsky. Jag provade en ny favorit is-chai! Åh "sing halleluja" den var god. Efter fikat så åt jag och Moa middag tillsammans och sedan mötte vi upp Leo och Love. Vi gick på bio och såg Lika barn leka bäst.

KATE BOSWOTH


Jag har klippt mig

Jag och Julia åt en frukost på hennes balkong medan vi tittade ut över Östra Real. Jag känner lite press inför mitt gymnasieval.. vi tog en promenad från Östermalm till Stureplan och mötte upp tjejerna Vendela, Julia och Fanny och vi vandrade till café 60. Där tog vi en liten bull-paus hehe. Sedan fick jag mitt årliga "klipp mitt hår"-ryck. Ni ska få se en bild på mig i mitt nya fina hår. Puss!

Snart börjar skolan

 Fiina Julia!
Jag försöker fylla mina sista dagar på sommarlovet med allt trevligt man kan göra. Jag, Saga, Moa och Julia var på Strandbryggan i går och åt middag där kvällen slutade med att vi blev uppraggade av ett gäng killar med en stor båt hihi. Kul! I dag har vi haft visning på vår lägenhet i stan så jag tog mig friheten att gå ut och äta en lunch på stan med Julia. Puss!!


Sista sommarlovsdagarna

Fina vänner. Jag har sovit över hos bästa Julia, på hennes land med söta Louise. Vi har haft det så mysigt! Kvällarna innan har vi haft middagar, fester och annat smått och gott som inte jag hunnit berätta.


Fika i stan med Vendela och Viggos land

Idag var jag med fina Vendela. Vi åt en lunch på café 60 och pratade om allt mellan himmel och jord, vilket gjorde att vi kom in på bloggen och hon fick mig att påminnas om att jag faktiskt har en blogg att skriva av mig i.

Dagarna efter prideparaden åkte jag ut till Wiggos land som ligger ute i Skärgården. Jag tillbringade några dagar tillsammans med Hugo, Wiggo, Wilmer och Emma. Det var verkligen jättetrevligt och mysigt med nattdopp och nätterna som bestod av mycket prat och massa koppar té. Där efter har dagarna i stan varit slappa och kvällarna partyfyllda med massa härliga människor.


pride parad


Idag var jag och Cissi på stan för att titta på pride paraden, vi stod på Strandvägen och hejade på alla knäppgökar från motorcykelkvinnan från starten till sista lastbilen som gick förbi. Det är så coolt att dem kan stå för vad deras kärlek är, för det viktigast på jorden är kärlek, då är det viktigt att alla ska kunna uttrycka sin kärlek väl. Sedan kom mamma dit och vi två åt en lunch på Strandbryggan, som ligger vid Djurgårdsbron. Där satt vi fram till halv nio och åt gott samtidigt som Erica, Anna, Fredrica, Adam, Christian, Cissi och Hasse kom förbi och gjorde oss sällskap.

RSS 2.0