Gröt med hallon

Mitt mellanmål efter skolan blev frustna hallon mjölk och varm gröt. Jag kom nyss hem efter att ha gjort mitt språkprov och det var lätt! Jag är så himla nöjd över mig själv. Jag fick dessutom tillbaka mitt fysikprov som hade ett riktigt bra resultat. Woho!

Fotokurs

Hej! Nu ska jag ta på mig mina snygga nya gummistövlar och springa till en fotokurs. CIAO!

GRATTIS ELIN

Överraskningsmiddagen för Elin blev jättelyckad! Jag och några tjejer lagade mat, blåste upp ballonger, dukade ett fint och mysigt bord med tända ljus, åt middag, åt tårta, sjöng, dansade lite, pratade, firade Elin som fyller år imorgon och avslutade kvällen på en fest på Karlaplan. Elin blev såhääääär överraskad och det var sjukt roligt. Yippie!

Nu får ni något att bita i


Godmorgon människor! Jag sitter uppe med tuppen (till och med ännu tidigare). Jag vaknade klockan fem på morgonen och kunde inte somna om, tänkte göra min lördagsmorgon till den bästa.
Jag drog på mig mina joggingskor, som tyvärr ligger i garderoben allt för ofta, bestämde mig för att jogga. Vet ni vad det bästa var? Att springa med musik i öronen och inte behöva stanna en enda gång, kunna springa tillbaka från porten där jag startade och känna ”Jag är bra”
Jag kom hem vid halv sju och tog en lång dusch, värmde té med honung och satte mig vid datorn för att läsa lite bloggar. Jag har hittat min favorit blogg (bortse från mina vänners bloggar). Den är för mig, pricken över i:et. Jag är helt förälskat i bloggen. Maenami: http://malenami.com/. Let’s check it out!

Igår så var jag på en fest hos Carolin med Francina, Vendela, Michelle, Louise och Stephanie och tusen andra fina människor. Det blev riktigt lyckat, vi träffade otroligt mycket nytt folk, dansade så fötterna värkte och sjöng med i alla låtar. För en liten stund kom Esther förbi, åh vad Esther är fin.
Idag ska jag träffa Elin S på stan och springa några ärende och försöka hinna med en fika.

PUSS!


Zlatan på stan


Jag var och lunchade med Elin idag och efter skolan var jag och fikade med Moa och Leopold efter skolan, en stund efter att Leo hade gått kom Stephanie förbi och sen dök Francina och Michelle upp. Mysigt med en snabb fika! Helt insane kom Zlatan förbi oss på Mocco. Vad är chansen att först stöta på Kate och en vecka senare stöta på Zlatan. Jag har i alla fall tränat ikväll med Moa och Nike, hur skönt som helst. Nu ska jag sova så godnatt! Puss


RSS 2.0