Fredag, fredag och fredag


Dagen har varit så himla slapp men mycket bra. Vi fick hem vår soffa vi beställt för några dagar sedan och jag har slöat runt hemma i kläderna på bilden nedan. Ett linne från Odd Molly och kofta från Hunky Dory. Till kvällen drog jag och mamsie hem till några vänner på middag och där avslutades kvällen med en film om Björn Gustafsson så det blev en del skratt, han är så himla härlig. Hej

en svart mössa

Jag har aldrig köpt en mössa under sommaren. Jag har aldrig låtit mig investera en mössa för 700 kronor. Jag har aldrig tänkt tanken att planera min vinter outfit sex månader innan snön fallit. Men denna sommar har varit ett undantag, nu är mössan min och jag börjar redan bli kär i en vinterjacka som ska bli min älskling en vacker dag då första snöflingorna faller.

Torkade blommor är vackert

Blommor från den tjugosjunde juni, då min konfirmation var.

Tre fina klänningar


I Köpenhamn för några dagar sedan, köpte jag tre fina klänningar, som jag kommer att bära flitigt även i höst men framförallt nu i augusti. Den första är en vit från Odd Molly, den andra mörkrosa är också från Odd Molly och den tredjekommer från Malene Birger och är transparant vit, näst intill förbjudet att inte att ett linne under. Hej!

Miss Li Best Of


Jag var och åt en lunch med Amanda idag, en av mina äldsta vänner från Bromma. Vi promenerade i stan under regnet och när jag kom hem var mina ben helt slut, inte för att staden tagit kål på mig, det var nog regnet som gör mig så slö. Best of med Miss Li på spotify underhåller vilket gör mig nöjd för dagen. Hej!

En fin onsdag

Jag orkar inte inleda min blogg i någon fin text om vem jag är, det vilar jag i era händer. Bloggar är inget nytt för mig och det här är mina vänners idé, får se hur länge det håller. Det var onsdag för en timme sedan, så vi kan nog låtsas om att det fortfarande är onsdag. För mig blir det en ny veckodag när det är morgon och solen tittar fram. Idag var jag med Lisa, som jag inte hade träffat på sommarlovet. Hey! Vad jag saknat henne. Vi sprang mot varandra och jag fick en stor björnkram av henne. Vi tog en promenad till ett café på st:eriksplan och köpte med oss mozzarella mackor, choklad och annat gott. Hela dagen gick till att mysa med henne och senare tittade Cornelia förbi, lika fin som vanligt. Mot kvällen bar det av hem till mig där det avslutades med middag.

RSS 2.0